آزمایشگاه
آزمایشگاه کنترل کیفیت صنایع غذایی نشاطآوریزد، به عنوان یکی از مراکز آزمایشگاهی و تخصصی در زمینه روغنهای خوراکی، ضمن برخورداری از کادری متخصص و مجرب، با به کارگیری تکنولوژی و دانش روز دنیا در جهت سلامت مواد غذایی کشور فعالیت میکند. در این آزمایشگاه آزمونهای مرتبط با روغنهای خوراکی که عبارتند از آزمونهای متعارف مثل پراکسید، اسیدیته رطوبت،اندیس یدی و صابونی، ضریب شکست، صابون باقیمانده و آزمونهای تخصصی مانند پروفایل اسیدهای چرب و استرولها و پایداری در برابر سرخکردن انجام میشود.
تجهیزات آزمایشگاه داتیس
- دستگاه GC: این دستگاه یکی از دقیقترین دستگاههای آزمایشگاهی جهت آنالیز و شناسایی ترکیبات مواد میباشد که با استفاده از آن ترکیبات اسید چرب و میزان استرولهای روغن قابل شناسایی و اندازهگیری میباشد. واحد کنترل کیفیت داتیس با استفاده از این دستگاه فوق تخصصی مواد اولیه، مواد در زمان تولید و محصول نهایی را مورد بررسی قرار میدهد. همچنین با استفاده از این دستگاه و همکاری با دانشگاه علومپزشکی و تحقیقات علمی که انجام میدهد، روغنهایی با ترکیبات خاص تولید مینماید که علاوه بر خواص روغنها، سلامت مصرفکننده را نیز تامین مینماید.
- دستگاه رنسیمت: دستگاه رنسیمت به صورت اختصاصی پایداری روغنها و چربیها را در مقابل اکسیداسیون و حرارت اندازهگیری مینماید. این دستگاه با شتاب دادن به کهنگی روغن با افزایش دما و اعمال حرارت به همراه تزریق هوا، میزان پایداری روغن را در برابر سرخکردن و حرارت مورد بررسی قرار میدهد. واحد کنترلکیفیت داتیس با استفاده از این دستگاه محصولات تولیدی خود، بهخصوص روغنهای سرخکردنی را مورد بررسی قرار میدهد تا بالاترین میزان مقاومت را در برابر حرارت مخصوص در فرآیند سرخکردن از خود نشان دهد تا مصرفکننده با خیال آسوده نسبت به مصرف روغنهای سرخکردنی داتیس اقدام نماید.