۱۲
بهمن

روغن مخلوط کنجد و کانولا

روغن مخلوط کنجد و کانولا یکی از اصلی‌ترین منابع برای تامین اسیدهای چرب ضروری برای بدن، از جمله امگا 3، امگا 6 و امگا 9 می‌باشد.
خاصیت آنتی‌اکسیدانی از دیگر خواص موجود در ترکیب این دو روغن است.
وجود سزامین و سزامولین در روغن مخلوط کنجد و کانولا، خاصیت آنتی اکسیدانی این ترکیب را دو برابر کرده است.
گنجاندن این روغن در برنامه غذایی و مصرف آن، فعالیت رادیکال‌های آزاد را مهار می‌کند و از صدمه رساندن آن‌ها به سلول‌های در حال رشد، جلوگیری می‌کند!